top of page

ARPENTAGES

& INNERTRAIL Academy

Coaches heb je genoeg in onze hedendaagse cultuur van persoonlijk groei en levenslang leren. Maar coaches die zich herkennen in dezelfde waarden en ethiek als ARPENTAGES, die ontmoet je alleen hieronder...!

 

Als outdoorgids geloof ik dat de ruige, authentieke natuur de meest voor de hand liggende omgeving is voor een mens om zich te ontwikkelen: dat het al miljoenen jaren daarvoor gemaakt is. En voor de professionals die dat écht kunnen, wordt de Natuur een partner in hun coaching. ​Mijn rol is vervolgens om met hen naar de coachvraag te kijken en samen nadenken welke weg door een bepaald natuurgebied de beste ondersteuning biedt aan het coachingtraject.  Coaches met wie ik dit het beste kan doen, noem ik dan de INNERTRAIL Academy.


Aan deze mensen geef ik graag een podium hieronder. Zo kun je zo rechtsstreeks benaderen, of in een combinatie met mij onder het concept INNERTRAIL.

pic Reina.jpg

Hart en Hand Werk

Reina Kuipers

Als coach combineert Reina haar interesses voor natuur, kunst en persoonlijke ontwikkeling. Zij begeleidt individuen, scholen, bedrijven en organisaties bij (persoonlijke) ontwikkelingsvragen, onderwijsprojecten en duurzaamheidsvraagstukken.

MC pic2a.jpg

Nature Quest

Martin Cadée

Martin has guided leaders and social entrepreneurs on their path for the past 15 years. The nature quest has become a central part of his work.

Over the past decade he received training from leaders in this field in the USA, Germany and Sweden: Meredith Little (School of Lost Borders), Bill Plotkin (Animas Valley Institute), Holger Heiten (Eschwege Institute) and John P. Milton (Way of Nature).

 

Martin co- founded a school for young social entrepreneurs KaosPilots.NL (now Knowmads) and served on the board of directors of PlayGround, a major online media-channel in Spain and Latin America, aiming to shift awareness and activate people for good.

IMG_2628.JPG

Pieternel Boer

Vanuit mijn eigen passie voor wandelen en natuur ben ik innertrail gestart. Buiten zijn en in beweging zijn geven me altijd een fijn gevoel van rust en ontspanning. Voor mij is het de ultieme manier om ‘in het nu’ te zijn. Rugzak inpakken, ontbijten, wandelen, eten, slapen, en weer opnieuw.

 

Als zelfstandig professional geef ik les op het hbo en aan de Universiteit van Amsterdam waar ik modules verzorg over o.a. positieve psychologie, perfectionisme en maatschappelijke impact. Daarnaast verzorg ik mindfulness trainingen in Amsterdam-west en begeleid ik als coach studenten en young professionals in hun persoonlijke ontwikkeling.

IMG_2629.JPG

Pam van der Vlugt

Opleider bij ITIP School voor leven en werk

Ik ben gefascineerd door het verlangen om je eigen weg te vinden. Ik geloof namelijk heilig dat iedereen zijn eigen weg heeft en daar het meest krachtig is. De natuur helpt mij om in het moment te zijn en te genieten van de kleine dingen in het leven. Groots en meeslepend leven is misschien juist wel oog hebben voor het kleine.

In een groep zorg ik voor veiligheid, ik kom snel tot de kern en ik heb oog voor de dynamiek die er speelt en durf hierin ook confonterend te zijn.
 

japke.jpg

Parks Amsterdam

Japke Keesmaat

 

Als kind al werd ik samen met mijn broer en zus door mijn vader meegenomen de bergen in: wandelen over kleine bospaadjes, stukjes klimmen en zwemmen in een bergmeertje. Ik hou van de prachtige natuur om me heen en het gevoel dat je krijgt als je jezelf overwonnen hebt!

Ik daag mezelf graag uit in mijn werk en leven, omdat ik heb ervaren dat ik op die manier steeds meer over mezelf te weten kom. Leren door te doen, in actie te komen. Maar ik denk dat we ook allemaal wel het gevoel kennen soms opgeslokt te worden door de hectiek van alledag en de verwachtingen van onszelf en de mensen om je heen. Het blokkeert dat je helder na kunt denken en voelen wat voor jou of in je team belangrijk is. Ik merk dat soms bij mezelf en ook bij de mensen die ik begeleid.

Alcuin.JPG

ArchitectuurNomaden

Alcuin Olthof

 

“Going out, I found, was really going in.”
by John Muir


In het moment van vertrek ligt de potentie van de reis besloten. Door er op uit te trekken kun je plekken, referenties en mensen aan elkaar verbinden. Vertrekken, in beweging zijn of komen leidt tot verandering van perspectief. Meerdere zichtpunten laten je ruimte ervaren. Zoeken kan leiden tot een tijdelijke balans. Wat is op dit moment jouw plek?

Als zelfstandig architect, coach-wizard en freelance docent verbind ik mensen en teams aan de thema’s ruimte, aandacht, bewustwording en zingeving.

Voor de Move a Mountain Coachopleiding is per 16 februari 2011 accreditatie verleend
op Practitioner niveau bij de European Mentoring & Coaching Council.

Photo_JCHusson_edited.jpg

Caycedian Sophrology

Béatrice Blondiau

 

“Never give up on a good thing.”
by Georges Benson


Pain and discomfort should not be the condition to reach performance and success? As a sophrologist, I am helping people and organizations to perform better with more ease.

Sophrology is a structured method widely used in Switzerland, France and Belgium. Also known as “Dynamic Relaxation Caycedo” (DRC), it is made of easy-to-do physical and mental exercises. When practiced regularly, this method leads to a calm and positive mindset that empowers the client to maintain a healthy body and a relaxed, but alert, mind. This state of being makes individuals resilient to different kinds of stress we face at work or in life.

93519936_1515697858593364_80919773721919

Outrac

Gerrit Onstein

 

“De natuur als een effectieve ontwikkelmethode.”
 

Het besef wat echt belangrijk is, gaat in de natuur direct duidelijk worden zonder daar veel woorden aan te wijden. Je leert enorm snel als het er op aan komt. De natuur dwingt je tot handelen en anticiperen.

● Ben jij veilig? Heb je de juiste expertise om je heen?

●Heb je de juiste richting? Ben je de juiste dingen aan het doen?

●Heb je de juiste benodigdheden om te overleven?

●Sta je in contact met je overlevingsenergie?

Zomaar een aantal vragen die naar boven komen en waar je in teruggeworpen wordt tijdens zo’n reis of expeditie.

Je zult zien dat vaardigheden, talenten en capaciteiten worden aangesproken die je voorheen nog niet kende. Dit doe ik op mijn eigen en authentieke wijze. Gebaseerd op een ruime ervaring, opgedaan tijdens vele projecten in Nederland maar zeker in het buitenland.

bottom of page