top of page

INNERTRAIL

Reis zowel naar Buiten als naar Binnen
Idee

Het idee

Unieke (persoonlijke) leiderschapsreizen in de Wildernis

INNERTRAIL is de combinatie van een reis met ARPENTAGES verrijkt met de mogelijkheid om professionele coaching 'on the way' te krijgen.

 

Het INNERTRAIL-concept gaat uit van de overtuiging dat de wilde, ongerepte natuur een unieke omgeving biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoewel je op talloze manieren kunt werken aan jezelf, weten wij bij het INNERTRAIL-team dat de situaties, prikkels en uitdagingen van een niet-door-mensen-bedachte omgeving je als géén ander over jezelf laten nadenken.

 

Doordat je met Innertrail een aantal dagen letterlijk de gebaande paden achter je laat, de telefoon uitgaat en er niks anders is dan de overweldigende natuur om je heen, kom je steeds dichter bij wat voor jou, jouw team of organisatie belangrijk is.  Het is letterlijk “disconnect to reconnect”.


Je gaat op pad met een uiterst professioneel en ervaren team van begeleiders. Olivier, onze gids, is volledig gecertificeerd tot International Mountain Leader, zowel voor zomerse- als winterse landschappen. Daardoor kunnen we echt de meest bijzondere plekken van Europa verkennen. Tijdens iedere reis zijn daarnaast twee ervaren coaches aanwezig zijn die jou of je team ondersteunen bij het vraagstuk dat speelt.


Wij regelen alles, van vervoer tot overnachting tot volledige dekking door onze reisverzekering en in sommige gevallen zelfs materiaal. Zo kun jij je volledig focussen op jezelf of je team!

Het aanbod

Individuele coaching

"De combinatie van de fysieke inspanning met de overweldigende natuur zorgde ervoor dat ik echt in het nu was. Niet bezig met to-do-lijstjes, gisteren of morgen, maar met nu, stap voor stap door het onherbergzame landschap. Met m’n kop in de wind werd m’n hoofd steeds leger, waardoor ook echt weer meer ruimte ontstond voor iets anders: inspiratie en ideeën. 

Een onbeschrijflijke ervaring!" 

Jouw persoonlijke Innertrail reis begint met je eigen ontwikkeldoel: het verbeteren van je leiderschap, het herkennen en aangeven van je grenzen, meer zicht krijgen op jouw unieke talenten en hoe je deze kunt inzetten, meer zelfvertrouwen kweken of bijvoorbeeld het verhogen van empathie, creativiteit en flexibiliteit. Voorafgaand aan de reis hebben we een gesprek met je, waar deze reis voor jou over gaat.

Het kan ook zijn dat je vraag juist meer een onderbuikgevoel is. Je hebt er niet echt grip op, maar je hebt of neemt niet echt de tijd om er goed over na te denken. Je wordt afgeleid door de dagelijkse gang van zaken of door verwachtingen die anderen van je hebben. Innertrail is dan een prima manier om te komen tot een duidelijker beeld van waar het over gaat en hoe je de vraag helder kunt (her)formuleren.

​We gaan altijd als groep op pad. De groep is niet groter dan 8. Binnen de groep heeft iedereen zijn of haar eigen ontwikkeldoel, daar stemmen de coaches op af. Maar het fijne van een groep is, dat je ook van elkaar kunt leren bij de verschillende activiteiten of op reflectiemomenten zoals 's avonds bij het kampvuur. Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze sessies, niks moet, je hebt en houdt regie op je eigen ontwikkelreis naar binnen.

Alle reizen worden bovendien begeleid door een ervaren Mountain Leader. Veiligheid en professionaliteit gaan voorop!

Team-traject

Met een bestaand of nieuw op te richten team een trail lopen? Dat kan! Dan combineren we klassieke teambuilding, met groepsdynamica en de ruimte om met elkaar nu eens echt de diepte in te gaan op een aantal thema’s waar het team voor staat. 

 

Van strategievorming naar executie doorloopt een team verschillende fases en komt daarin uiteenlopende thema’s tegen. Wij begeleiden teams op hun reis naar ‘excellent performance’.

 

In een op maat gemaakt traject is het mogelijk diepgang aan te brengen op thema’s die o.a. te maken hebben met (persoonlijk) leiderschap, samenwerking, groepsdynamica, vertrouwen en bezieling. Doordat je als team even helemaal los bent van de dagelijkse praktijk, is er ruimte en rust voor nieuwe inzichten die bijdragen aan een betere business.

 

Een gezamenlijke Innertrail is ook een bijzonder leerzame ervaring voor de jonge talenten van je organisatie, bijvoorbeeld als onderdeel van een Traineeship, Leiderschaps- of Talent Development programma.

Dus of het nu gaat om een directieteam, een startup, een groep Young Professionals of een project team, een INNERTRAIL-ervaring versterkt en verrijkt het team. Door samen een uitdagende trail te beleven, heb je een krachtig alternatief voor teambuilding en is het mogelijk om op een andere manier contact met elkaar te maken en te werken aan doelen.

 

Begeleiding

Onze coaches zijn allemaal zeer ervaren en hebben relevante (coach)opleidingen gevolgd en begeleiden talloze mensen bij hun persoonlijk ene professionele ontwikkeling. Ze zijn zeer betrokken en enthousiast en zelf ook grote liefhebbers van het buiten zijn in de natuur.  

Door onze jarenlange ervaring in het werken met en voor organisaties hebben wij goed zicht op de dynamieken die er spelen bij persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, cultuurverandering en organisatie,- en leiderschapsontwikkeling. Verder werken we met een aantal coaches die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van Young Professionals. Deze ervaring zetten wij graag in om jou of jouw team uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. 

Wil je meer weten over WIE onze coaches zijn? Neem dan kennis met de INNERTRAIL Academy!

Interesse? Vragen?

Neem gerust contact met ons op via deze site of de aangegeven email adressen. We organiseren graag een vrijblijvend gesprek om de coachings- of ontwikkelvraag voor jou of het team samen te verkennen. Op *nader te bepalen datum* is er een vrijblijvende informatieavond, waar we je graag vertellen over INNERTRAIL.

 

Coaching
Team

You know you have to go

Contact
International Mountain Leader
170823.jpg

Olivier Bello

Contact

Dr. Rupertlaan 53, 3761 XS Soest, Nederland

Olivier@arpentages.com \\ Tel: +31(0)6 41 08 03 49

 

Dank voor uw bericht!

bottom of page