INNERTRAIL

Reis zowel naar Buiten als naar Binnen
 

Het idee

Unieke (persoonlijke) leiderschapsreizen in de Wildernis

INNERTRAIL is de combinatie van een reis met ARPENTAGES verrijkt met de mogelijkheid om professionele coaching 'on the way' te krijgen.

 

Het INNERTRAIL-concept gaat uit van de overtuiging dat de wilde, ongerepte natuur een unieke omgeving biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoewel je op talloze manieren kunt werken aan jezelf, weten wij bij het INNERTRAIL-team dat de situaties, prikkels en uitdagingen van een niet-door-mensen-bedachte omgeving je als géén ander over jezelf laten nadenken.

 

Doordat je met Innertrail een aantal dagen letterlijk de gebaande paden achter je laat, de telefoon uitgaat en er niks anders is dan de overweldigende natuur om je heen, kom je steeds dichter bij wat voor jou, jouw team of organisatie belangrijk is.  Het is letterlijk “disconnect to reconnect”.


Je gaat op pad met een uiterst professioneel en ervaren team van begeleiders. Olivier, onze gids, is volledig gecertificeerd tot International Mountain Leader, zowel voor zomerse- als winterse landschappen. Daardoor kunnen we echt de meest bijzondere plekken van Europa verkennen. Tijdens iedere reis zijn daarnaast twee ervaren coaches aanwezig zijn die jou of je team ondersteunen bij het vraagstuk dat speelt.


Wij regelen alles, van vervoer tot overnachting tot volledige dekking door onze reisverzekering en in sommige gevallen zelfs materiaal. Zo kun jij je volledig focussen op jezelf of je team!

Het aanbod

Individuele coaching

"De combinatie van de fysieke inspanning met de overweldigende natuur zorgde ervoor dat ik echt in het nu was. Niet bezig met to-do-lijstjes, gisteren of morgen, maar met nu, stap voor stap door het onherbergzame landschap. Met m’n kop in de wind werd m’n hoofd steeds leger, waardoor ook echt weer meer ruimte ontstond voor iets anders: inspiratie en ideeën. 

Een onbeschrijflijke ervaring!" 

Jouw persoonlijke Innertrail reis begint met je eigen ontwikkeldoel: het verbeteren van je leiderschap, het herkennen en aangeven van je grenzen, meer zicht krijgen op jouw unieke talenten en hoe je deze kunt inzetten, meer zelfvertrouwen kweken of bijvoorbeeld het verhogen van empathie, creativiteit en flexibiliteit. Voorafgaand aan de reis hebben we een gesprek met je, waar deze reis voor jou over gaat.

Het kan ook zijn dat je vraag juist meer een onderbuikgevoel is. Je hebt er niet echt grip op, maar je hebt of neemt niet echt de tijd om er goed over na te denken. Je wordt afgeleid door de dagelijkse gang van zaken of door verwachtingen die anderen van je hebben. Innertrail is dan een prima manier om te komen tot een duidelijker beeld van waar het over gaat en hoe je de vraag helder kunt (her)formuleren.

​We gaan altijd als groep op pad. De groep is niet groter dan 8. Binnen de groep heeft iedereen zijn of haar eigen ontwikkeldoel, daar stemmen de coaches op af. Maar het fijne van een groep is, dat je ook van elkaar kunt leren bij de verschillende activiteiten of op reflectiemomenten zoals 's avonds bij het kampvuur. Iedereen is vrij om deel te nemen aan deze sessies, niks moet, je hebt en houdt regie op je eigen ontwikkelreis naar binnen.

Alle reizen worden bovendien begeleid door een ervaren Mountain Leader. Veiligheid en professionaliteit gaan voorop!

Team-traject

Met een bestaand of nieuw op te richten team een trail lopen? Dat kan! Dan combineren we klassieke teambuilding, met groepsdynamica en de ruimte om met elkaar nu eens echt de diepte in te gaan op een aantal thema’s waar het team voor staat. 

 

Van strategievorming naar executie doorloopt een team verschillende fases en komt daarin uiteenlopende thema’s tegen. Wij begeleiden teams op hun reis naar ‘excellent performance’.

 

In een op maat gemaakt traject is het mogelijk diepgang aan te brengen op thema’s die o.a. te maken hebben met (persoonlijk) leiderschap, samenwerking, groepsdynamica, vertrouwen en bezieling. Doordat je als team even helemaal los bent van de dagelijkse praktijk, is er ruimte en rust voor nieuwe inzichten die bijdragen aan een betere business.

 

Een gezamenlijke Innertrail is ook een bijzonder leerzame ervaring voor de jonge talenten van je organisatie, bijvoorbeeld als onderdeel van een Traineeship, Leiderschaps- of Talent Development programma.

Dus of het nu gaat om een directieteam, een startup, een groep Young Professionals of een project team, een INNERTRAIL-ervaring versterkt en verrijkt het team. Door samen een uitdagende trail te beleven, heb je een krachtig alternatief voor teambuilding en is het mogelijk om op een andere manier contact met elkaar te maken en te werken aan doelen.

 

Begeleiding

Onze coaches zijn allemaal zeer ervaren en hebben relevante (coach)opleidingen gevolgd en begeleiden talloze mensen bij hun persoonlijk ene professionele ontwikkeling. Ze zijn zeer betrokken en enthousiast en zelf ook grote liefhebbers van het buiten zijn in de natuur.  

Door onze jarenlange ervaring in het werken met en voor organisaties hebben wij goed zicht op de dynamieken die er spelen bij persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, cultuurverandering en organisatie,- en leiderschapsontwikkeling. Verder werken we met een aantal coaches die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van Young Professionals. Deze ervaring zetten wij graag in om jou of jouw team uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. 

​​​

Welke coaches voor "Innertrail"
Pieternel Boer

 

Vanuit mijn eigen passie voor wandelen en natuur ben ik innertrail gestart. Buiten zijn en in beweging zijn geven me altijd een fijn gevoel van rust en ontspanning. Voor mij is het de ultieme manier om ‘in het nu’ te zijn. Rugzak inpakken, ontbijten, wandelen, eten, slapen, en weer opnieuw.

 

Dat ritme en de eenvoud vind ik heerlijk. Zeker naast mijn drukke dagelijkse bestaan. Variërend van een uurtje in het Amsterdamse bos tot een paar weken trekken in Nepal, het helpt mij altijd om mijn hoofd leeg te maken en me op te laden met positieve energie.

 

Als zelfstandig professional geef ik les op het hbo en aan de Universiteit van Amsterdam waar ik modules verzorg over o.a. positieve psychologie, perfectionisme en maatschappelijke impact. Daarnaast verzorg ik mindfulness trainingen in Amsterdam-west en begeleid ik als coach studenten en young professionals in hun persoonlijke ontwikkeling.

Post HBO Coach opleiding - ITIP

Mindfulness trainer MBSR - Centrum voor Mindfulness Amsterdam

Master Filosofie - Universiteit van Amsterdam

Master Organisatie Psychologie - Universiteit Utrecht

Lichaamsgerichte coach opleiding - ITIP

​Vinyasa Yoga Teacher training  - Yoga Moves
Pam van der Vlugt

 

Ik ben gefascineerd door het verlangen om je eigen weg te vinden. Ik geloof namelijk heilig dat iedereen zijn eigen weg heeft en daar het meest krachtig is. De natuur helpt mij om in het moment te zijn en te genieten van de kleine dingen in het leven. Groots en meeslepend leven is misschien juist wel oog hebben voor het kleine.

In een groep zorg ik voor veiligheid, ik kom snel tot de kern en ik heb oog voor de dynamiek die er speelt en durf hierin ook confonterend te zijn.

Als organisatie psycholoog begeleid ik Manage-ment Teams in hun zoektocht naar samen-werking, vertrouwen en leiderschap, coach ik mensen met vragen over hun leven en hun werk en ben ik begeleider in persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Dit werk doe ik deels als zelfstandige en deels verbonden aan het ITIP, waar ik de afgelopen jaren ook zelf ben opgeleid.

Japke Keesmaat

 

“The adrenaline and stress of an adventure are better than a thousand peaceful days” (Paulo Coelho)”

Als kind al werd ik samen met mijn broer en zus door mijn vader meegenomen de bergen in: wandelen over kleine bospaadjes, stukjes klimmen en zwemmen in een bergmeertje. Ik hou van de prachtige natuur om me heen en het gevoel dat je krijgt als je jezelf overwonnen hebt!

Ik daag mezelf graag uit in mijn werk en leven, omdat ik heb ervaren dat ik op die manier steeds meer over mezelf te weten kom. Leren door te doen, in actie te komen. Maar ik denk dat we ook allemaal wel het gevoel kennen soms opgeslokt te worden door de hectiek van alledag en de verwachtingen van onszelf en de mensen om je heen. Het blokkeert dat je helder na kunt denken en voelen wat voor jou of in je team belangrijk is. Ik merk dat soms bij mezelf en ook bij de mensen die ik begeleid.

Als zelfstandig trainer, coach en facilitator werk ik dagelijks met mensen en teams aan hun persoonlijk en professionele ontwikkeling op thema’s als samenwerking en (persoonlijk) leiderschap.

Vanuit mijn bedrijf Parks Amsterdam begeleid ik daarnaast vooral Young Professionals bij het vinden en inzetten van hun unieke kwaliteiten en bij het richting geven aan hun (professionele) leven.

Master Sociale Psychologie – Vrije Universiteit Amsterdam

Krachtgericht Coachen - Korthagen opleidingen
Interesse? Vragen?

Neem gerust contact met ons op via deze site of de aangegeven email adressen. We organiseren graag een vrijblijvend gesprek om de coachings- of ontwikkelvraag voor jou of het team samen te verkennen. Op *nader te bepalen datum* is er een vrijblijvende informatieavond, waar we je graag vertellen over INNERTRAIL.

 

 
 

You know you have to go

 
International Mountain Leader

Olivier Bello

Contact

Dr. Rupertlaan 53, 3761 XS Soest, Nederland

Olivier@arpentages.com \\ Tel: +31(0)6 41 08 03 49